X Shop Keramiek op maat Workshops pottenbakken

Tableware

Get in touch!
 
 

Elevate your dining.

Onze tableware wordt afgestemd op de tafel die het zal innemen.  Voor de verfijnde home chef en voor de huiselijke levensgenieter. We gaan voor servies dat je dagelijks kan gebruiken. Of gaan we net dat tikkeltje specialer, om enkel boven te halen bij de speciale gelegenheden?  Mugs, bowls, plates, whatever you wish! 

PΩT werkt volledig op maat. Gefixeerd op een bepaald product of eerder besluitloos? Met beide insteken gaan we aan de slag. Ik begeleid je graag door het ambachtelijk proces.

De keuzes

Het stappenplan van een bestelling op maat
Stap 1

Kleisoort

De basis van het stuk. Kies uit een glad beige, ruw wit, textuur grijs of een temperamentvol zwart.

Stap 2

Vormgeving

Het design wordt gedefinieerd. Afmetingen en model worden in dialoog bepaald. Dit leidt tot de eerste stap van het creëren: throwing.

Stap 3

Trimming

Sommige stuks vragen om extra karakter. Carvings, tekstbedrukkingen en handvaten zetten je design extra kracht bij. Het trimmen van gedraaide items zorgt voor de verfijnde look.

Stap 4

Glaze

Keuze uit een arsenaal aan coatings die het stuk na finale bak extra identiteit geeft. Ook textuur kent een plaats. Een ruw exterieur zorgt voor een ontwerp dat in het oog springt.

The Lab

Waar je servies op maat wordt gemaakt.

 

Testimonials

Lisa – Servies voor thuis

Over de tijdspanne van twee jaar hebben we ons servies deeltje bij deeltje aangevuld. Suz is een meester in het vak. We krijgen telkens opnieuw complimenten wanneer we volk uitnodigen.

Sharon.

De mugs van Suzanne zijn een plezier om uit te drinken. Elk koffiemomentje is een meerwaarde.

Haar tassen zijn subliem.

Tim – hobbykok

Thuis experimenteren met eten is mijn ding. Ik liet Suz verfijnde bowls maken die een echte eyecatcher zijn op tafel.

Gallerij